En pannlampa i födelsedagspresent!

Så var det min födelsedag förra veckan och vi firade i dagarna tre. Eller ja, vi firade i cirka tre timmar innan klockan blev för mycket för oss nu nästan pensionärer (har man hostat sig över 40+ strecket så börjar ändå en annan era av livet på något sätt).

Jag blev oväntat glad för den present jag fick av Thomas: en pannlampa. Han vet att jag hatar att springa men han vet även att jag är tokig i att promenera. Jag kan knata på i timmar utan att bli trött, men problemet har hittills varit att solen tillsist går ner och att jag då inte ser någonting ute i skogen. Med den här nya pannlampan kunde jag inte bara se vägen utan även halva skogen. Alltså wow, vilket ljus! (Jag tänkte till och med att den här lampan kanske kan användas vid fotografering för home stylingen i och med nästa objekt som sätter igång om någon vecka.)

Hur som helst: jag gick såklart på en långpromenad redan nästa dag och blev mer än överraskad av pannlampans styrka. Den är enkel att ladda då den kom med en USB-kabel och enkelt kan pluggas in i vilken laddare som helst egentligen.

Jag frågade faktiskt Thomas var han hade köpt lampan då min pappa snart fyller år och han, precis som sin dotter, tycker om att promenera med hundarna på kvällarna. Han tipsade mig då om Ljusgiganten.se och jag gick genast in och beställde ett par olika lampor (både en pannlampa och en ficklampa – in case of emergency).